Κάρτα Λογαριασμού

Αν το όχημα που διαθέτετε είναι φορτηγό ή μοτοσικλέτα, τότε κατά την εγγραφή σας σε κάποιο από τα συνδρομητικά προγράμματα θα σας δοθεί η ειδική κάρτα λογαριασμού.

Πώς χρησιμοποιείται η ειδική κάρτα λογαριασμού;

Περνάτε από λωρίδα με εισπράκτορα, επιδεικνύοντας κάθε φορά την κάρτα λογαριασμού σας.

Ποιες λωρίδες χρησιμοποιούν οι κάτοχοι ειδικής κάρτας λογαριασμού;

Τις λωρίδες με εισπράκτορα διοδίων.

Tι σημαίνουν τα μηνύματα που εμφανίζονται στη λωρίδα;

Ανάλογα με το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού και το συνδρομητικό πρόγραμμα στο οποίο έχετε εγγραφεί, θα εμφανιστεί στην οθόνη του σταθμού ένα από τα παρακάτω μηνύματα:

  • ΕΓΚΥΡΟ- Good: Ελεύθερη διέλευση. Το υπόλοιπο του λογαριασμού σας επαρκεί για τη χρέωση της διέλευσής σας.

  • ΟΡΙΑΚΟ- Low: Προειδοποίηση ανανέωσης λογαριασμού. Φροντίστε σύντομα να ανανεώσετε το χρηματικό υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Πληροφορίες για τα όρια του λογαριασμού σας και τα χρονικά περιθώρια ανανέωσης μπορείτε να ζητήσετε από τα 12 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών της Αττικής Οδού και του αυτοκινητόδρομου Μορέας (Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας και κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη) καθώς και από το Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών (210- 6682222).

  • ΑΚΥΡΟ- Bad: Απαγόρευση διέλευσης. Το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί για την πραγματοποίηση διέλευσης. Στην περίπτωση αυτή η μπάρα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ. Θα πρέπει άμεσα να ανανεώσετε το χρηματικό υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Για τη συγκεκριμένη διέλευση θα πρέπει να καταβάλετε το πλήρες αντίτιμο του τέλους διοδίων, χωρίς την έκπτωση.