1024

Emergency Telephone Number

In accordance with the decision of the Hellenic Telecommunications and Post Commission (EETT) with No. 966/2 – Government Gazette 5266/Β/30-11-2020, we would like to inform you that calls to 1024 are subject to the Tariff Policy applied by each mobile and fixed telecommunications network operator. For further information, please visit the website of your network operator as well as the website of the Price Observatory for Telecommunication and Postal Retail Services of EETT.

210 668 2222

Telephone Customer Service

camera

Η αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) σε πρόγραμμα της Αττικής Οδού για ευαισθητοποίηση των εφήβων για την οδική ασφάλεια

Την αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) εξασφάλισε η Αττική Οδός και η εταιρία λειτουργίας Αττικές Διαδρομές Α.Ε., για την υλοποίηση του ειδικού εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Μάτια ανοιχτά στο δρόμο» που πραγματοποιείται στα Γυμνάσια και Λύκεια της Αττικής, σε συνεργασία με τον ειδικό σε θέματα ασφαλούς οδήγησης δικύκλου, Θανάση Χούντρα.
Στόχος του διαδραστικού σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση των εφήβων σε θέματα που αφορούν τη σωστή χρήση της μοτοσικλέτας και γενικά τους κανόνες οδικής ασφάλειας σε κάθε μετακίνηση.
Τα υψηλά ποσοστά τροχαίων με την εμπλοκή δικύκλου στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της χώρας έχουν οδηγήσει την Αττική Οδό και τις Αττικές Διαδρομές να εντάξουν στην επικοινωνιακή τους στρατηγική δράσεις που απευθύνονται στο ειδικό κοινό των μοτοσικλετιστών, ειδικότερα δε των εφήβων, που σε νεαρή ηλικία έρχονται σε πρώτη επαφή με την οδήγηση δικύκλου, με μη πλήρη γνώση των κανόνων οδικής ασφάλειας. Το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί με μία ειδική διαδραστική εφαρμογή, που θα σταλεί στα Γυμνάσια και Λύκεια των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, για να καλύψει το κενό που υπάρχει στις ευαίσθητες αυτές ηλικιακές ομάδες.
Η Αττική Οδός, κατά τη 10ετή της λειτουργία, υλοποιεί με συνέπεια δράσεις για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας που στοχεύουν, εκτός από τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου, στους μελλοντικούς οδηγούς, που είναι έφηβοι και παιδιά του Δημοτικού, με συνεχείς δημοσιεύσεις και ενημερωτικές καμπάνιες.
Η αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) στο πρόγραμμα αποτελεί ένα επιπλέον εχέγγυο της αποτελεσματικής υλοποίησης των δράσεων αυτών.