1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ
Αριθμ. 966/2 - ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020,
ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση
στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική
που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και
σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη 
ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην
ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην
ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών,
Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών
Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.
210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Βραβείο CR Index από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης για την «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.»


%PHOTOCAPTION%

To CR Index είναι, διεθνώς, ο πιο σημαντικός δείκτης μέτρησης της απόδοσης των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και επιβραβεύει τις δράσεις τους σε 4 πυλώνες: Κοινωνία, Περιβάλλον, Εργαζόμενοι και Αγορά.

H «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» εφαρμόζει υπεύθυνες πρακτικές εταιρικής υπευθυνότητας, ήδη από την έναρξη της λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου, υλοποιώντας δράσεις με βασικό άξονα την οδική ασφάλεια, τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε κοινωνικό πλαίσιο.

Η φετινή επίσημη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, στο Radisson Blue Park Hotel, είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης είναι ο αποκλειστικός εκπρόσωπος του CR Index στη χώρα μας, σε συνεργασία με το βρετανικό οργανισμό BITC (Business in the Community) υπό τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου και των ΜΜΕ, σε μία βραδιά αφιερωμένη στις υπεύθυνες, κοινωνικά και περιβαλλοντικά, δράσεις των κορυφαίων της Εταιρικής Υπευθυνότητας.