1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Βραβείο CR Index από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης για την «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.»

Στο πλαίσιο της 10ης Τελετής Βράβευσης CR Index του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης CRI, η εταιρεία λειτουργίας της Αττικής Οδού, «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», βραβεύτηκε με το Bronze Award 2017-2018. Το βραβείο αυτό είναι το 3ο που λαμβάνει η εταιρεία, μετά από δύο συνεχείς διακρίσεις CRI Pass που έχουν προηγηθεί. Στην ίδια εκδήλωση, η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» τιμήθηκε και με «ΕΠΑΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ – Marketplace Award».

To CR Index είναι, διεθνώς, ο πιο σημαντικός δείκτης μέτρησης της απόδοσης των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και επιβραβεύει τις δράσεις τους σε 4 πυλώνες: Κοινωνία, Περιβάλλον, Εργαζόμενοι και Αγορά.

H «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» εφαρμόζει υπεύθυνες πρακτικές εταιρικής υπευθυνότητας, ήδη από την έναρξη της λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου, υλοποιώντας δράσεις με βασικό άξονα την οδική ασφάλεια, τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε κοινωνικό πλαίσιο.

Η φετινή επίσημη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, στο Radisson Blue Park Hotel, είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης είναι ο αποκλειστικός εκπρόσωπος του CR Index στη χώρα μας, σε συνεργασία με το βρετανικό οργανισμό BITC (Business in the Community) υπό τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου και των ΜΜΕ, σε μία βραδιά αφιερωμένη στις υπεύθυνες, κοινωνικά και περιβαλλοντικά, δράσεις των κορυφαίων της Εταιρικής Υπευθυνότητας.