1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ e-PASS

Πιλοτική συνεργασία που αφορά τα ηλεκτρονικά διόδια ξεκινούν από 1ης Δεκεμβρίου η Αττική Οδός Α.Ε. και η Ολυμπία Οδός Α.Ε., στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς. Σύμφωνα με τους όρους της πιλοτικής αυτής εφαρμογής, οι οδηγοί που διαθέτουν την ηλεκτρονική συσκευή e-PASS της Αττικής Οδού θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την ίδια συσκευή και να περνούν και από τις ηλεκτρονικές λωρίδες e-PASS της Ολυμπίας Οδού στους σταθμούς διοδίων Ελευσίνας, Ισθμού, Ζευγολατιού και Ρίου. Οι λωρίδες αυτές θα φέρουν την ίδια χαρακτηριστική σήμανση που υπάρχει και στην Αττική Οδό.


Η πιλοτική εφαρμογή της χρήσης του e-PASS και στην Ολυμπία Οδό δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους της ηλεκτρονικής συσκευής να ξεκινούν το ταξίδι τους από την Αθήνα και να φθάνουν μέχρι την Πάτρα χωρίς να σταματούν σε κανέναν από τους ενδιάμεσους σταθμούς διοδίων. Βέβαια, οι κάτοχοι του e-PASS που πρόκειται να ταξιδέψουν μέσω Ολυμπίας Οδού, ξεκινώντας το ταξίδι τους, θα πρέπει να εξασφαλίζουν ότι ο λογαριασμός τους έχει επαρκές χρηματικό υπόλοιπο για να φθάσουν στον προορισμό τους και να επιστρέψουν, γιατί δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επαναφόρτισης της ηλεκτρονικής τους συσκευής στις λωρίδες με εισπράκτορα ή σε Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών επί της Ολυμπίας Οδού. Η ανανέωση του συνδρομητικού λογαριασμού e-PASS γίνεται μόνο στα διόδια της Αττικής Οδού και στα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (ΣΕΣ) τόσο της Αττικής Οδού όσο και του αυτοκινητόδρομου Μορέας (Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως), στους Σταθμούς Διοδίων Σπαθοβουνίου και Νεστάνης. Το πρόγραμμα συνεργασίας για τη χρήση e-PASS δίνει τη δυνατότητα διέλευσης μόνο Ι.Χ. και ελαφρών εμπορικών οχημάτων συνολικού ύψους έως 2,20 μέτρων, με ή χωρίς φορτίο. Oι χρεώσεις των διελεύσεων στα διόδια της Ολυμπίας Οδού θα γίνονται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο διοδίων της “Ολυμπία Οδός” ΑΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες: – στην ιστοσελίδα της Αττικής Οδού www.aodos.gr – στο 210 6682222 (Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών Αττικής Οδού) Δευτέρα – Σάββατο, 8:00-19:00 – στο 22960 95 555 (Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών Ολυμπίας Οδού) Δευτέρα – Παρασκευή 8:00-20:00 και Σάββατο-Κυριακή 10:00-20:00)